Na srpskom jeziku

Na srpskom jeziku

Порукаод russellm_rastko » Пон Феб 16, 2009 5:15 am

Слика

Ovaj website je u izgradnji. Uskoro će imati višejezičnu Oglasnu ploču. Inicijalno, imaće šest primarnih jezika, Srprski i Engleski u latiničnom pismu i Русский, Беларуская, Български, i Українська u ćiriličnom slogu.

Zahvaljujući fenomenalnom Google i Yahoo rangiranju, naša organizacija će obezbediti prvo mesto za naš website i oglasne ploče. Stoga će naš site postati prvi prilikom pretrage Google-a i Yahoo-a terminima "velikosrptvo" ili "velikosrpske". Na ovaj način će naša organizacija postati vrhunsko telo u Velikosrpstvu. Naši principi su nenasilje, suprotstavljanje nacizmu i neonacizmu, i priklanjanje učenju i filozofiji Srpske Pravoslavne Crkve.

Kao svetsko vrhunsko telo Velikosrpstva bićemo srećni da podržimo bilo koju drugu istinsku Velikosrpsku organizaciju i njihove website-ove i oglasne ploče zalažući se za velikosrpske ideje udružujući se s njima i dozvoljavajući da njihovi website-ovi ostvare suštinsku korist hiperlinkovanjem na naše sajtove http://JavolimSrbiju.info/ http://VelikoSrpstvo.info/ i http://RastkoMatejevic.info/. Za našu ocenu da se radi o istinskom Velikosrpstvu potrebno je da se javno i nedvoslismeno odbace nacističke i neonacističke ideje, kao i da se prikloni učenju i filozofiji Srpske Pravoslavne Crkve.

Srbija je u jedinstvenom položaju. Ona je od suštinskog značaja za budući mirnodopski razvoj sveta. U Srbiji, Srpska Pravoslavna Crkva suočava se sa silama zla našeg sveta. Snaga Interneta čini nasilje nepotrebnim. Možemo izložiti i ukazati na korumpirane pojedince i grupe. Na neonacističke organizacije. Uprkos tome što je Hitler mrtav, neonacizam je predominantna ideologija Evrope od drugog svetksog rata.

Distribucija boljeg poznavanja i informisanje putem Interneta će oslabiti neonacističke sile zla.


Слика
do videnja,
Слика
Rastko Matejević BCom BSc LLB BA
View list of my WEBSITES and Bulletin Boards

Email: http://HaigReport.com/eml.html
Корисников грб
russellm_rastko
Site Admin
 
Поруке: 22
Придружен: Суб Феб 14, 2009 4:58 am

Повратак на Косово је Србија

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 1 гост

cron