Predstavljanje Foruma => http://JavolimSrbiju.info/

Слика


 1. Na srpskom jeziku
 2. Ελληνικά
 3. в Русский язык
 4. In English language
 5. Română
 6. Беларуская
 7. Українська
 8. Български
 9. Հայերեն
 10. ??
 11. ??
 12. ??


Oglasna ploča može biti srredstvo kojim se proširuje i podržava Velika Srbija / Velikosrpstvo privlačenjem pažnje na zajedničku borbu građana zemalja širom sveta protiv fašističkih sila. Fašističke sile uključujući Nato, Evropsku zajednicu i Ujedinjenje Nacije, koje napadaju Srbiju, imaju istu osnovu kao kriminalne fašističke sile u većini zapadnih zemalja. Fašizam je dominantna ideologija u većini zapadnih zemalja. Anti-fašistički pokret će se proširiti svetom kroz pravoslavnu veru.

Predstavljanje Foruma => http://JavolimSrbiju.info/

Порукаод russellm_rastko » Чет Феб 19, 2009 2:53 am

Слика
Nadam se da me se sećate. Napisao sam mnogo emailova 1999. podržavajući Srbiju tokom sramotnog Nato bombardovanja. Pogledajte detalje ovde (nažalost samo na engleskom). Iskren sam u vezi s ovim. Verujem da možemo upotrebiti Internet da privučemo veliku međunarodnu podršku Srbiji i Velikosrpstvu. Objasniću moje rasuđivanje.

Post-hitlerovski fašisti su zaključili da ne treba da budu tako očevidni kao kad je Hitler bio živ, u svojoj želji da ostvare fašističke ciljeve. Oni su shvatili da nevidljivost može odigrati mnogo važniju ulogu u njihovim taktikama i strategiji. Važan aspekt ovoga je objava laži iz “oblasti visokog morala”. Motivi ovog fašizma su kao i motivi iz vremena Hitlera, Franka i
Musolinija, nezasita pohlepa, kriminalne pljačke i kriminalna represija.

Napadi na Srbiju proizilaze isključivo iz političke pohlepe. Fašistička ideologija “opravdava” u fašističkim umovima njihov napad na dobre vredne ljude u svetu. Fašisti žele da steknu dobit od teškog rada, teškog rada drugih ljudi, ali sami ne žele da rade ni vredno ni pametno, već jednostavno hoće da kriminalnim sredstvima “prigrabe” dobit objavljujući “veličanstvene moralne razloge” za to što rade. To nepogrešivo znači da fašisti demonizuju mete njihove pljačke.

Mnogo velikih zajednica u mnogim zemljama širom sveta je osetilo iste napade i agresiju tog istog neznatno prerušenog fašizma. Te zemlje su uglavnom na Zapadu; u Zapadnoj Evropi, Evropskoj Uniji, zatim to su USA (stoga NATO), Kanada, Novi Zeland i Australija. Internet nam dozvoljava da udružimo pomoć ljudima protiv tih fašističkih progonitelja. Fašizam je dominantna ideologija Zapada.

Širenje Pravoslavne hrišćanske crkve svetom takođe može doći paralelno s ekspanzijom nenasilnog antifašističkog osećanja.

Ako podržavate ova osećanja, a Vaš maternji jezik je drugačiji od ovog na kome je ova postavka napisana, biću Vam zahvalan da je prevedete na svoj maternji jezik i taj prevod smestite pod odgovarajući jezik. Što više jezika, bolje za Google, Yahoo i druge. Biće dobro da pošaljete prevod čak iako je već nešto prevedeno ukolko mislite da je trebalo da bude prevedeno drugačije. Što više prevoda, to bolje pozicioniranje na Google, Yahoo i dr.

Слика
do videnja,
Слика
Rastko Matejević BCom BSc LLB BA
View list of my WEBSITES and Bulletin Boards

Email: http://HaigReport.com/eml.html
Корисников грб
russellm_rastko
Site Admin
 
Поруке: 22
Придружен: Суб Феб 14, 2009 4:58 am

Повратак на Prvi forum

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 1 гост

cron